4 iemesli, kāpēc Jums būtu jālieto CloudFlare

CloudFlare-logo-300x125

Ja Jūs vēl neizmantojat CloudFlare savām mājaslapām, tad te būs 4 iemesli, kāpēc Jums to vajadzētu darīt:

1. Ātrdarbības uzlabojumi

Area IT hostinga serveri jau ir optimizēti ātrdarbībai, bet CloudFlare piedāvā vēl papildus ātrdarbības pieaugumu caur savu globālo CDN (satura piegādes tīklu).

CloudFlare CDN automātiski iekešos Jūsu statiskos failus (JavaScript, CSS, attēlus utt.) uz serveriem, kas izvietoti datu centros visā pasaulē. Jūsu mājaslapas apmeklētājiem CloudFlare Anycast tehnoloģija ielādēs statisko saturu no tuvākā servera un dinamisko saturu no Area IT hostinga serveriem, tas nodrošinās ātrākus ielādes laikus, pateicoties samazinātai tīkla aizturei (latency) starp serveri un apmeklētāju. Balstoties uz CloudFlare lietotāju atsauksmēm, ātrdarbības pieaugums parasti var sasniegt līdz pat 50% un vairāk.

2. Iebūvēta drošība

Drošība mums ir ļoti svarīga un mēs darām visu, lai nodrošinātu mūsu hostinga serveru un klientu mājaslapu drošību no serveru puses, bet vairāk kā 90% gadījumu mājaslapu uzlaušanas cēlonis ir ievainojamības pašu mājaslapu kodā.

CloudFlare darbojas kā filtrs, un Jūsu mājaslapas būs aizsargātas pret lielāko daļu no apdraudējumiem – tiek izfiltrēti dažādu veidu uzbrukumi, komentāru spams, pārmērīga botu aktivitāte, e-pasta adrešu ievācēji u.c. un līdz Area IT hostinga serveriem nonāk jau "attīrīti" pieprasījumi. Šādā veidā papildus drošības uzlabojumam tiek panākts arī papildus ātrdarbības pieaugums.

CloudFlare konfigurācija nav sarežģīta, atšķirībā no vairuma citu drošības spraudņu un rīku. Vienkārši izvēlaties Jūsu drošības līmeni – augsts, vidējs, zems vai izslēgts. CloudFlare sekos līdzi Jūsu mājaslapas apmeklējumiem un pielāgos drošības iestatījumus automātiski.

3. Viegli ieslēgt ar Area IT hostingu

Sākt lietot CloudFlare ir pavisam vienkārši – tas prasa tikai dažas minūtes!

Detalizēta instrukcija ar attēliem ir pieejama ŠEIT

4. Tas ir bezmaksas!

Pamata CloudFlare plāns, kas apmierinās vairumu klientu, tiek piedāvāts pilnīgi bezmaksas.

Ja šobrīd nelietojat CloudFlare, iesakām apsvērt iespēju sākt to izmantot. CloudFlare padarīs Jūsu mājaslapu ātrāku un drošāku, kas palīdzēs meklētājiem to novietot augstākās pozīcijās!